DE TILAUSAJOT

Me tarjoamme kaikenlaisia taksimatkoja, ja kuljetamme Teidät mukavasti, turvallisesti ja varmasti uudella, modernilla ja käytännöllisellä ajoneuvolla.
Matkustatko usein? Silloin tiedät kuinka tärkeää että kokonaisuus on myös toimiva ja onnistunut. Yksi onnistumisen tae on se, että tilaat taksimatkasi lentokentälle ja sieltä takaisin kotiin jo etukäteen. Voit tehdä tämän jo samalla kun tilaat lentolippusi ja sen jälkeen voitkin vain rentoutua ja nauttia hyvin suunnitellusta matkastasi.
Taxi Jessica Holmberg tarjoaa Teidän yrityksellenne konseptin “Businesstaksi”. Se on konsepti, jossa voimme yhdessä yrityksenne kanssa sopia rutiineista joilla pystymme hoitamaan Teidän asianne mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on tietysti yrityksenne henkilöstön ja asiakkaiden kuljetukset, mutta hoidamme myös muita kuljetuksia.

Tilaa taksi

Tilaa taksi suoraan meiltä soittamalla numeroon: 0400 – 613 400. Voit myös tehdä ennakkotilaus täältä, tai lähettämällä sähköpostia osoiteeseen: taxi@taxijesssica.fi

Tilausajot

Toteuttamamme kaikelaiset tilausajot asiakkaan toiveen mukaan.