Skip to main content

Taxijessica eli Levillä jo tutummin, Jessican Taxit.

Olemme palvelleet ihania asiakkaitamme Levillä vuodesta 2020. Asiakaspalvelumme on saanut paljon ihanaa palautetta ja olemme Levillä jäädäksemme. Lappi on vienyt sydämemme ja valtavan iso kiitos siitä kuuluu ihanille asiakkaillemme ympäri maailman.

Asemapaikkamme on Levin sykkeessä, mutta viemme sinut minne tahansa Lappia haluatkin, nähtävyyksiin, tapahtumiin, katsomaan revontulia, laskettelemaan, näkemään lapin taikaa, ihastelemaan tuntureita tai kuuntelemaan erämaan hiljaisuutta tai matkalle illan- ja yön rientoihin. Olemme aina paikalla missä tapahtuu ja olemme tavoitettavissa kellon ympäri ja ympäri vuoden.

Käytössäsi on talvisesongin aikana runsas valikoima nykyaikaisia ja moderneja 8 paikkaisia tilatakseja. Myös laadukkaita henkilöautoja on valittavissasi. Yksilöllisemmät Premium- ja VIP kuljetukset onnistuvat meiltä myöskin. Kesälläkin tavoitat meidät Leviltä, ei niin runsas lukuisena kuin talvella, mutta palvelemme sinua läpi vuoden.

Varaa taksi milloin ja mistä vain

Voit soittaa, käyttää applikaatiotamme, tehdä ennakkovaraukset kaikkiin kuljetustarpeisiisi ja matkoihisi, lähettää sähköpostia, tilausmatkat järjestyvät nopeasti. Pyydä tarjous, minne ikinä tiesi viekin.

Soittaminen maksaa normaalin paikallisverkkomaksun verran.
Applikaatiomme on täysin maksuton.

Lentokenttäkuljetuksissa olemme aina sinua vastassa tuloaulassa nimikyltin kanssa ja kuljettajamme tarkistavat aina lentosi aikataulun ja reagoimme viivästymiseen ja olemme oikeaan aikaan sinua vastassa.

Kuljettajamme palvelevat sinua myös englanniksi.

Tyypillisin kuljetus Lentokentältä on Levin keskustaan.

Esimerkki hinta Kittilän Lentokenttä – Levin keskusta:

Tilataksi 50€, ei muita kuluja

Henkilöauto 45€, ei muita kuluja

Meillä maksat vain matkasta!!

Hinnasto

1-4 hlö9€+1,6€/km+1,0€/min
5-8 hlö9€+1,9€/km+1,0€/min
Ennakkovarausmaksu0€
Varauksen peruutus0€
Lentokenttälisä0€
Matkatavarat0€
Lastenistuin10€
Peräkärry10€
VIP30€
Premium30€

Ennakkotilaus

Varaa lentokenttä kuljetuksesi / mikä tahansa muu kuljetuksesi ennakkoon. Huomioi, että tarvitsemme osoitteet antaaksemme hinnan ennakkoon.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP slash KK slash VVVV