Skip to main content

Tervetuloa Taxijessican kyytiin – Palvelemme sinua kellon ympäri Raaseporin alueella. 

Tavoitat taksin luotettavasti joka päivä kelloon katsomatta ja tilaamasi auto saapuu ajoissa viemään sinut turvallisesti määränpäähäsi. 

Olemme toimineet Hangon ja Raaseporin alueella vuodesta 2004. Tunnemme asiakkaidemme yksilöllisetkin tarpeet ja tunnemme alueen hyvin. 

Raaseporissa sinulla on käytettävissä 3 henkilöautoa, sekä täysin varusteltu invataksi. Kauttamme hoituvat joustavasti myös kaikki KELA-kuljetukset. 

Kalustomme on nykyaikaista ja ympäristön huomioon ottavaa. Hiljaiset ja ekologiset sähköautot ovat osa valikoimaamme ja kauttamme järjestyvät myös yksilöllisemmät Premium- ja VIP kuljetuksetkin. 

Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat palveluksessasi kellon ympäri. 

Voit soittaa meille paikallisverkkomaksun hinnalla, käyttää maksutonta applikaatiotamme, jossa tiedät kuljetuksesi hinnan jo etukäteen.  Voit tehdä ennakkovaraukset kaikkiin kuljetustarpeisiisi ja matkoihisi tai voit lähettää meille sähköpostia.  Tilausmatkat räätälöimme tarpeidesi mukaan ja ne järjestyvät nopeasti. Pyydä tarjous, minne ikinä tiesi viekin. 

Kuljettajamme palvelevat sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Meillä maksat vain matkasta!!

Hinnasto

1-4 hlö9€+1,25€/km+1,10 € min
5-8 hlö9€+1,9€/km+1,0€/min
Ennakkovarausmaksu0€
Varauksen peruutus0€
Lentokenttälisä0€
Matkatavarat0€
Lastenistuin10€
Peräkärry10€
VIP30€
Premium30€

Ennakkotilaus

Varaa lentokenttä kuljetuksesi / mikä tahansa muu kuljetuksesi ennakkoon. Huomioi, että tarvitsemme osoitteet antaaksemme hinnan ennakkoon.

"*" näyttää pakolliset kentät

PP slash KK slash VVVV