Skip to main content
G-EW2W4GNRH4

Vi har taxin för dig!

Alltid då du snabbt behöver en taxi – då finns vi till för dig!

TaxiJessica betjänar dig från Hangö i söder till Utsjoki i norr, oberoende av vilken sorts taxi du behöver.

Du kan boka din resa på förhand av oss och vi erbjuder även FPA-taxi, avtalstaxi eller till och med vår “Biletaxi”, alltså vår festtaxi som rör sig på stora festivaler landet runt.

Vi känner våra kunder på de områden som vi kör. Företaget startade år 2004 i Hangö och Raseborg och har sedan dess expanderat till Levi-Kittilä regionen år 2020. Sommartid hittar du oss runtom i landet i pulsen på olika festivaler.

Hos oss betalar du endast för resan.Vi debiterar inget extra för förhandsbeställningar, för att hämta dig från flygplatsen och vi uppbär heller inga andra tilläggsavgifter. Det vi kommer överens om håller streck. Dessutom är våra priser konkurrenskraftiga – testa och se!

Kvalitativa och mångsidiga taxitjänster

TaxiJessica är ett varumärke som står för kundbetjäning, kvalitet, snabbhet och inte minst tillgänglighet. Vi håller det vi lovar och det prutar vi inte på. Det här är värderingar som alla i företagets personal är stolta över och tummar på. Du når oss alla tider på dygnet och innan du vet ordet av står bilen utanför dörren!

När du bokar en resa via oss, garanteras du yrkeskunniga förare och moderna bilar med den senaste utrustningen. Oberoende av om du reser ensam eller i grupp, står vi till ditt förfogande med personbilar och stortaxin. Om du uppskattar en miljövänlig och tyst färd, ingår också elbilar i företagets fordonspark. Vi skräddarsyr även VIP och premiumköror, allt enligt just dina önskemål och behov. Tveka inte att kontakta oss för att tillsammans hitta den bästa lösningen för just dig!

Du når oss bäst på ditt eget sätt

Taxijessica finns här alltid då du behöver oss!

Du når oss via traditionell snigelpost, e-post, per telefon, mejl; ja till och med nästan via flaskpost!  Eller så kan du behändigt nå oss via vår inhemska applikation som du kan ladda ner utan kostnad från närmaste app-store. Med hjälp av appen kan du beställa din taxi genast eller vid en senare tidpunkt. Med hjälp av vår applikation kan du också bjuda på priset och på det sättet vet du innan du sätter dig i taxin vad din resa kommer att kosta. Vid mindre brådskande tillfällen kan du naturligtvis också använda dig av vår länk för att förhandsbeställa en bil enligt överenskommelse.

För beställningar per telefon debiteras normal lokalavgift.

Vår applikation är gratis att ladda ner och använda.