Skip to main content

Beställningsresor

Vi erbjuder våra kunder olika sorters taxiresor och vi kör dig tryggt, bekvämt och i tid med våra moderna och praktiska bilar. Du kan välja mellan 11 personbilar och 10 stortaxin.  Vi strävar efter att våra kunder ska vara nöjda med vår service till hundra procent. Vi vill att du ska känna dig välkommen oberoende av om det handlar om en lokal köra, företagsresa, en skjuts för myndighetsärenden, en specialresa eller en längre färd – allt är möjligt för oss! 

Våra tjänster för beställningstaxi

För tillfället har vi 10 moderna beställningstaxin med 8+1 platser.  

En del av bilarna är så kallade invataxin med hiss för rullstol och i dem är till och med möjligt att transportera någon som ligger på en bår.  

Alla bilar lämpar sig ändå för vanliga köror, till exempel kan vi köra dig och ditt gäng till baren. 

Åt dig som är sugen på party, kan vi erbjuda en karaokebuss, där du glatt kan stämma upp i din favoritlåt.  

Är du intresserad av att åka på skidsemester till Lappland eller på fest till Helsingfors?  

Vi erbjuder bra paketpriser för  grupper, så tveka inte att höra dig för! Om ni vill åka ett gäng till Ruka är utgångspriset 120 euro per person, ena vägen, eller till Helsingfors 40 euro per person, i en riktning.  

Skräddarsydd taxi för dina behov

Förutom våra vanliga köror, erbjuder vi också FPA-köror i Hangö, Raseborg, Kittilä och Ylläs. Vi har både invataxin och vanliga personbilar som sköter FPA-resorna med. Kontakta oss för att höra hur du bäst skräddarsyr dina FPA-resor och andra resor på bästa sätt.  

Hangö +358400 613 400 

Raseborg +358400 17 01 17 

Kittilä- Levi +358400 610 113 

Ylläs-Äkäslompolo +358 400 613 056 

eller 

taksijessica@gmail.com