Skip to main content

TILAUSAJOT

Tarjoamme kaikenlaisia taksimatkoja ja kuljetamme Teidät mukavasti, turvallisesti ja varmasti uusilla ja käytännöllisillä ajoneuvoillamme. Valittavanasi on 11 henkilöautoa ja 10 tila-autoa.  Pyrimme siihen, että asiakkaana tunnet aina olevasi tervetullut Taxijessican kuljettavaksi. Olivatpa sitten kyseessä yksityishenkilöiden paikalliskuljetukset, yritysten, viranomaisten tai organisaatioiden kuljetukset, jokin erityinen yhteiskuljetus, pitkänmatkan kuljetus tai erityistehtävä, mikään ei ole Taxijessicalle mahdotonta.

TILATAKSIPALVELUT

Tilataksi- kalustomme koostuu tällä hetkellä 10:stä nykyaikaisesta 1+8 paikkaisesta autosta. Osassa autoistamme löytyy invahissi varustus, sekä paarikuljetus mahdollisuus. Baarikuljetus toki hoituu näillä kaikilla autoilla. Valittavanasi on myöskin karaokebussi ja matkasi taittuu rattoisasti laulaen Aikuista Naista ja saattaapa siinä Turmiolan Tommikin taas herätä henkiin.

Kiinnostaisiko esim hiihtomatka Lappiin tai bilematka Helsinkiin? Porukalla Rukalle alk. 120€/hlö/suunta, Helsinkiin 40€/hlö/suunta Meillä on kilpailukykyiset hinnat! Tiedustele rohkeasti.

TOIVETAKSI

Toimimme myös kela taksi-autoilijana Hangon, Raaseporin, Kittilän ja Ylläksen alueilla. Meillä on inva- takseja ja tavallisia henkilöauto joilla hoidamme kela-ajoja. Ole yhteydessä meihin, niin kerromme miten toivetaksi ja kela-kyydit järjestyvät helposti. 

Hanko +358400 613 400

Raasepori +358400 17 01 17

Kittilä- Levi +358400 610 113

Ylläs-Äkäslompolo +358400 613 002

tai

taksijessica@gmail.com